Kollégánk bemutatta a társasházak közös képviselőinek, hogy mire érdemes odafigyelni az épületek felújításakor.

A Társasházi Magazin című folyóirat, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének médiatámogatója idén is megrendezte lakhatási konferenciáját “Pályázzunk sikeresen, valósítsuk meg korszerűen 2016” címmel. Az április 14-ei rendezvény a közös képviselőknek és társasház kezelőknek kívánta bemutatni, hogyan élhetnek azokkal a pályázati lehetőségekkel, amelyeket fejlesztésre, korszerűsítésre, energetikai átalakításra és megújuló energia rendszerek kiépítésére írtak ki.

A konferencia célja a tudásanyag átadása a hatékony és sikeres munkavégzés érdekében. A társasházi tulajdonosokat a közös képviselő munkájából a végeredmény érdekli, az pedig akkor lehet mindenki számára kielégítő, ha a képviselőnek megvan a kellő ismeretanyaga, tisztában van a legújabb változásokkal, finanszírozási lehetőségekkel, előírásokkal, ismeri a legfrissebb technológiákat és módszereket.

Ebben segített a Polaris-Nord szakembere, aki bemutatta a homlokzatszigetelés terén megjelent újdonságokat, technikai megoldásokat, illetve a napelemes rendszerek használatának előnyeit is.