Generálkivitelezés és ingatlanfejlesztés felsőfokon

Cégünk, a Polaris-Nord Kft. a hazai építőipar megbízható, dinamikusan fejlődő szereplője a tervezéstől a kivitelezésig teljes körűen, garanciával vállalja épületek létesítését és üzembe helyezését.

A csaknem húsz éve működő, stabil hátterű, 100%-ban magyar tulajdonú építőipari vállalatunk legfőbb értéke a megbízhatóság és a magas szakmai minőség, melyet állandó partnereink elégedettsége és egyre növekvő számú megrendeléseink szavatolnak.

Tevékenységünk minden fontos építéshez kapcsolódó feladatot magába foglal, a tervezéstől a kivitelezésen át az üzembe helyezésig és a felújításig. Minden munkafolyamatunkra jellemző a pontosság, precizitás és igényesség, mindeközben figyelünk arra, hogy ápoljuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel. Kiemelten fontos számunkra az innováció, így mindig a lehető legkorszerűbb, jövőbe mutató megoldásokat ajánljuk megrendelőinknek.

Az évek alatt vállalkozásunk egy olyan cégcsoporttá nőtte ki magát, ahol a generálkivitelezést és ingatlanfejlesztést végző Polaris-Nord Kft. mellett sikeresen működik az ingatlanüzemeltetésre és karbantartásra szakosodott Polaris FM Kft., valamint az energiahatékonyság és a megújuló energiák szakértője, a Polaris-Solar üzletág. Cégcsoportunk három tagjával így minden felmerülő igényt ki tudunk elégíteni az építőipari és ingatlanfenntartási piacon, az épületek teljes életciklusát követve.

Büszkék vagyunk arra, hogy szakembereink elhivatottságának és tevékenységünk színvonalának köszönhetően az elmúlt években országos szinten széles körű ismertségre és szakmai elismerésre tettünk szert.

Miért éri meg velünk dolgozni?

Mindent egy kézben tudhat

A szakmunkák mellett a papírmunkát is nyugodtan ránk bízhatja! Tervezőink és mérnökeink minden felmerülő helyzetben megtalálják a legjobb megoldást.

Áraink reálisak, vállalatunk stabil

A legjobb ár-érték arányú munkavégzésre törekszünk, cégünk stabil anyagi helyzete biztos hátteret ad még a legnagyobb beruházásokhoz is.

Minőség mindenek felett

Biztos lehet benne, hogy munkánkat a legjobb tudásunk szerint, kiváló minőségű alapanyagokkal végezzük.

Önállóan és megbízhatóan dolgozunk

Nincs csúszás vagy költségtúllépés. Határidőre, precízen végezzük el a betervezett feladatokat.

Ismerjük és használjuk az innovációkat

Olyan jövőbe mutató megoldásokat kínálunk, melyek hosszú távon szolgálják ingatlanja zavartalan működését.

Akik már minket választottak: